Financiranje premoženja


Na osnovi vaših kratkoročnih ali dolgoročnih sredstev vam odobrimo limit financiranja, zavarovan s katerimi od vaših sredstev.

Alternativa banki ..., zagotovo pa fleksibilnejši

Za vas smo na voljo, ko boste pri bankah naleteli na ovire glede pridobitve kreditnih linij. Podpiramo podjetja, ki ne uspejo pridobiti zadostnih kreditov s strani bank ali se enostavno ne želijo ubadati z dolgotrajnim postopkom preverjanja in odobritve.PRO-FOCUS ni omejen z bančnimi regulativami, kar nam omogoča, da smo fleksibilni in odzivni pri ocenjevanju vrednosti premoženja, saj upoštevamo celotno sliko vašega poslovanja in ne samo bilančnih izkazov.

Kombinirajte sami

Najpogostejša oblika takšnega financiranja pri nas je odobritev revolving limita financiranja, kar vam omogoča konstanten vir obratnega kapitala.

Ponujamo tudi posebna financiranja v obliki kratkoročnih ali srednjeročnih posojil, katerih namen bi bil predvsem realizacija kakšnega projekta, nabave strojev ali kakšne druge intelektualne lastnine.

Lahko se odločite za kombinacijo obeh oblik, s čimer tako pridobite konstanten vir obratnega kapitala in sredstva za kratkoročne oz. srednjeročne investicije. Vselej boste sodelovali z istim partnerjem, tj. PRO-FOCUS.


DomovOsnovne storitvePosebne storitve